GEÏNTEGREERDE

WERKGELUK FORMULE

ONTDEK DE VOORDELEN VAN WERKGELUK IN SLECHTS 12 MAANDEN

DICHT DE KLOOF TUSSEN LEIDERSCHAP, ORGANISATIE ONTWIKKELING & PERSOONLIJKE GROEI

JobAligner App

JobAligner App

De JobAligner Werkgeluk App is het begin van een reis naar meer individueel werkgeluk en organisatieontwikkeling. Om werkgeluk praktisch en meetbaar te laten groeien, zetten we 5 werkgeluk modules in.

 • Jouw organisatie ontvangt een moderne community waarin je allerlei positieve berichten kunt delen (module 1).
 • Om medewerkers meer vertrouwd te maken met het harde DNA van jouw organisatie, vul je de DNA-blueprint in (module 2).
 • Jij en jouw team gaan aan de slag met het beantwoorden van prikkelende werkgeluk vragen (module 3).
 • Periodiek analyseert JobAligner de ingevulde antwoorden en maakt de werkgeluk trends evenals de belangrijkste werkgeluk boosters zichtbaar (module 4).
 • In de leadership programs ontvangen leidinggevenden concrete adviezen om werkgeluk te laten stijgen (module 5).


Kortom: de geïntegreerde werkgeluk formule bestaat uit 5 werkgeluk modules die volledig zijn afgestemd op jouw organisatie en werkgeluk gegarandeerd laten stijgen.

Goed om te weten: de look en feel van de werkgeluk app is afgestemd op de huisstijl en naam van jouw organisatie, zodat jouw medewerkers zich er gelijk vertrouwd mee voelen.

JobAligner Community

Geïntegreerde Werkgelukformule Module 1

JobAligner Community

Via de JobAligner Community krijg je de beschikking over een eigen app community. Dus een modern communicatie kanaal waarmee je de band met je team en individuele collega’s nog sterker maakt. Via jouw community kun je jouw medewerkers o.a. informeren over: bedrijfsuitjes, verjaardagen, nieuwe collega's, jubilarissen, nieuwe klanten, realtime polls, productinnovaties, (personal) challenges, leuke weetjes, datum prikker ... etc.

Door uitsluitend positieve berichten te delen, gaat de betrokkenheid en werksfeer met sprongen vooruit. Door de interactie leren collega’s elkaar bovendien op een ontspannen manier beter kennen en het wij-gevoel groeit.

Kortom: de community is niet alleen functioneel om snel berichten te delen, maar het draagt ook bij aan meer werkgeluk.

JobAligner DNA

Geïntegreerde Werkgelukformule Module 2

JobAligner DNA

Maak van iedere medewerker een ambassadeur van de organisatie door ze vertrouwd te maken met jullie DNA-blueprint. Onder DNA kun je alle relevante zaken over jouw bedrijf kwijt. Denk aan: kernwaarden, missie, visie, smile box ideeën, testimonials, klant reviews, strategie, activiteiten kalender etc.

Het DNA maakt jouw organisatie duidelijk herkenbaar voor iedere medewerker. Zo kunnen zij zich gemakkelijk identificeren met de kerninformatie van jouw organisatie.

Het DNA zorgt dus voor meer eenheid en verbinding.

JobAligner Werkgeluk Route

Geïntegreerde Werkgelukformule Module 3

JobAligner Werkgeluk Route

Om werkgeluk te laten stijgen, is het noodzakelijk dat het continu de aandacht krijgt. Daarom ontwikkelde JobAligner een uitgekiende Werkgeluk Route, bestaande uit ruim 50 werkgeluk thema's. Hierdoor wordt direct duidelijk hoe je werknemers de werksfeer, zingeving, werkdruk, erkenning, autonomie, work-life-balance, groeimogelijkheden et cetera ervaren.

Leidinggevenden en medewerkers beantwoorden wekelijks enkele werkgeluk vragen. De beantwoording van deze prikkelende vragen, vormt de sleutel tot het boosten van werkgeluk. Alleen al het invullen van de vragen, zorgt voor meer zelfbewustwording. En zelfbewustwording leidt tot meer werkgeluk!

JobAligner Analytics & Advice

Geïntegreerde Werkgelukformule Module 4

JobAligner Analytics & Advice

Duik diep in het hart van jouw organisatie met JobAligner. Onze periodieke analyses leveren concrete handvatten op om werkgeluk te boosten en je organisatie te laten groeien.

 • JobAligner Analytics
  Periodiek filtert JobAligner de essentie uit de response en zet de spotlights op de open antwoorden die ertoe doen. Zo worden trends in de organisatie zichtbaar en kan daarop worden ingespeeld.
 • JobAligner Advice
  Periodiek lanceert JobAligner verbeterpunten die werkgeluk ten goede komen en de ontwikkeling van de organisatie liften.
JobAligner Leadership Programs

Geïntegreerde Werkgelukformule Module 5

JobAligner Leadership Programs

In onze periodieke leadership programs staat het succesvol managen van werkgeluk centraal. Hiervoor gebruiken we de uitkomsten van jullie werkgeluk statistieken (op basis van module 4).

 • Samenstellen Leadership Programs
  We realiseren ons goed dat iedere verandering tijd vergt en energie kost. Onder het motto: less is more, focussen we op 2 verbeterpunten met de grootste impact op werkgeluk. Zo is praktische toepasbaarheid en succes gegarandeerd.
 • Werkgeluk Meeting Leidinggevenden
  Om een succesvolle implementatie te verzekeren, duiken we periodiek in een (online) Werkgeluk Meeting. Jullie ontvangen waardevolle methoden om de geselecteerde verbeterpunten te implementeren.
Werkgeluk Launch … Succes Gegarandeerd

Werkgeluk Launch … Succes Gegarandeerd

Het geheim van een succesvolle werkgeluk launch wordt bepaald door een grondige voorbereiding. Daarom verdient de samenwerking en uitwisseling van relevante informatie in de pre-launchfase alle aandacht. Met militaire precisie zijn alle stappen in de voorbereidingsfase vastgelegd en gedocumenteerd, zie onderstaande voorbeelden. Op deze manier verloopt de samenwerking soepel. En zorgen we er samen voor dat de werkgeluk launch een succes wordt.

 • Het ‘Pre-launch document’ omschrijft alle zaken die vooraf geregeld moeten zijn, om jouw app launch tot een succes te maken.
 • Het ‘Onboard- en Inspiratie document’ geeft jou houvast bij de aftrap en communicatie over het optimaliseren van werkgeluk binnen jouw organisatie.
 • Het ‘Quick Introduction Guide Employees document’ zorgt ervoor dat jouw medewerkers de werkgeluk app met enthousiasme ontvangen.


Kortom: glasheldere afspraken en duidelijke voorbereidingsdocumenten garanderen een succesvolle launch van de Werkgeluk Formule binnen jouw organisatie.

Rock Island

Onderscheidende Kracht Geïntegreerde Werkgeluk Formule

 • Jij ontvangt jouw eigen werkgeluk app. Zo krijgt werkgeluk dagelijks de aandacht die het verdient!
 • De geïntegreerde werkgeluk formule is succesvol en wetenschappelijk onderbouwd.
 • Iedere medewerker krijgt een actieve rol en verantwoordelijkheid om werkgeluk te verbeteren.
 • Werkgeluk in de organisatie wordt zowel top-down als bottom-up benaderd.
 • Onze werkgeluk formule is direct inzetbaar in je organisatie en brengt binnen 12 maanden resultaat.
 • De DNA-blueprint binnen de app zorgt voor meer eenheid en verbinding.
 • Meten is weten. De werkgeluk koers wordt bepaald door de verkregen data over jouw organisatie.
 • De geïntegreerde werkgeluk formule combineert oog hebben voor de zachte menskant aan de realisatie van harde ondernemersdoelen.
 • JobAligner dicht de kloof tussen leiderschap, organisatieontwikkeling en persoonlijke groei.
 • Jij krijgt de beschikking over een eigen app community. Zo wordt het wij-gevoel versterkt en leren collega's elkaar beter kennen!
 • De geïntegreerde werkgeluk formule verandert jouw bedrijfscultuur in de gewenste richting.